Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анита Мейзер смени лицето си при пластичен хирург

отпечатай новината

06.12.2018 15:38 | Видян 1937 пъти

Анита Мейзер смени лицето си при пластичен хирург

За да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се е подложила на пластична операция, за да прикрие всички черти на лицето си.

Мезер, която е със запорирано имущество, тъй като според решението на Варненския апелативен съд трябва да изплати 100 000 лева кръвнина на близките на съпруга си Николай, е изръсила 5 хилядарки за ултрамодерни филъри, с които да промени визията си, писа „Уикенд“.

Очевидци потвърдиха, че с интервенцията Анита смъкнала поне десетина години от подпухналата си муцуна след престоя зад решетките. Процедурата е доста скъпа, тъй като не включва хиалуронова киселина, която обезобрази не една и две световни търсачки на вечната младост.

Инвестицията в разкрасяването на порно убийцата е доста странна, тъй като след излизането си на свобода Мейзер постоянно се оплаква от незавидното си финансово положение. Частен съдия – изпълнител сложил ръка на иначе заможната вдовица, банковите й сметки в САЩ пък също са недостъпни заради дългогодишен спор за наследство с децата от първия брак на американския съпруг на Анита.

Мейзер твърдеше, че е издържана от 26-годишната си дъщеря Джули, която е доста оправно момиче, след като може да брои 5 000 за пластичната операция на майка си.

Скандалната миска беше осъдена на 4 години затвор, но през лятото бе освободена след 24 месеца престой в панделата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !