От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Ласкин с предсмъртни писма до любимите си жени

отпечатай новината

08.01.2019 16:27 | Видян 3797 пъти

Ласкин с предсмъртни писма до любимите си жени

Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери, а в едното говори и за любимата си Алекс Сърчаджиева.

Малко преди да си отиде от този свят, той се е видял с двете си дъщери. 48-годишният актьор е предусещал, че може да се случи най-лошото с него затова е решил да сподели в писмена форма любовта си към Люба, София и Алекс.

„Винаги ще ви закрилям и ще ви пазя, мои красиви момичета. То моето сърчице се дели на три за вас. Обичам ви“, пише Лаксин. Според хора от обкръжението му личните послания вече са станали достояние на семейството му.

Междувременно в покруса вчера беше и бащата на Чочо Попйорданов – Иван, пише "България Днес". „Чочо и Иван много се харесваха и имаха нещо общо. Сигурно и затова Господ ги прибра на 48 години. Ако има небесен театър, то те двамата се намериха там. Да играят главните роли“, споделя бившият шеф на БНТ.

Иван Ласкин и Чочо Попйорданов бяха много близки. Миналата година той му написа емоционално писмо, което съчини на гроба му.

„Знаеш, че днес ти донесох руски люти кисели краставички, които ти обожаваш и един ловен патрон, защото постоянно ми ги крадеше патрон по патрон и си ги редеше в хола като трофеи. Пак се смях на бюста , който ти е изваял Вежди, защото приличаш на нещо средно между карибски пират и Годзила в мено- пауза. Смея се, любими приятелю...хубав си! Александра и Джовани изпушиха 757438 цигари. Довечера няма да отида с другите. Ще си остана вкъщи и ще гледам или “Адио, Рио” или “Вчера”...май и двата. Александра и Софи ще отидат, за да си играят с Катето)))

Пиша на страницата си, защото имам нужда да споделя на всички, колко много те обичам! Сещам се , когато си сцепи главата на снимките на “Дунав мост”, как ти промих раната с газирана вода и после всички момчета ти се подигравахме, че си като отворено шампанско. Понякога тая в себе си злоба, и лечението ми идва, когато в изблик на злобата си, ти моментално изкачаш пред очите ми и ми казваш да не съм такъв! Да, ще се старая да съм като теб. Въпреки, че моето сърце е обикновено, човешко, а твоето е голямо колкото НДК и е Ангелско! Хем ми липсва смеха ти, хем го чувам всеки ден! Честит Рожден Ден! Обичам те големи батко! Обичам те непрежалими Петър Иванов Попйорданов!“.

Съпругата на Ласкин е на успокоителни, но се опитва да е в кондиция заради дъщеря си София, на която обяснила, че баща й е станал звезда на небето.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !