Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Уди Харелсън с ударно завръщане във Венъм 2 догоди

отпечатай новината

10.01.2019 13:59 | Видян 777 пъти

Уди Харелсън с ударно завръщане във Венъм 2 догоди

Уди Харелсън ще попадне под светлината на прожекторите в продължението на боксофисовия хит от 2018 г. „Венъм“. Въпреки че не получи одобрението на филмовите критици, лентата успя да генерира печалби в размер от над 850 милиона долара. Това, изглежда, е достатъчна предпоставка за ново включване на големия екран, поне според продуцентите от Sony, и ето, че новото заглавие ще пристигне в киносалоните през 2020 г.

След като Харелсън направи кратка изява в първото заглавие, този път се очаква именно неговият персонаж да попадне под лупата на сценаристката Кели Марсел. Към момента е ясно, че за продължението ще се завърнат още Том Харди и Мишел Уилямс. Режисьорът Рубен Флайшър обаче вероятно няма да се включи във „Венъм 2“, тъй като по това време ще е зает със снимките на „Зомбиленд 2“.

„Смятам, че понякога критиците грешат, особено когато забравят да имат предвид възрастта си. Те идват в киносалоните със съзнанието си на 42-годишни индивиди, например, без да отчетат, че един 16-годишен зрител би се влюбил в заглавието“, категоричен бе наскоро Тод Макфарлейн, един от създателите на Венъм. „Филмът е всичко, което съм искал да представлява продукция, посветена на това, което съм създал преди 30 години“, отбеляза още той.

„Венъм“ завърши годината като петият най-доходоносен филм за 2018 г.



 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !