бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Мегз влиза в затвора

отпечатай новината

17.01.2019 17:32 | Видян 5482 пъти | Гласували 1

Мегз влиза в затвора

Лустросания и надуван през последните 3 години светски сапунен балон Мегз се спука с гръм и трясък преди дни в Пловдивския окръжен съд, където самообявилата се за дизайнерка Миглена Каканашева е подсъдима заедно с любовника си – транспортния бос Румен Рончев и свой братовчед за застрахователна измама в размер на над 100 000 лева, писа „Уикенд“.

Съдебно-криминалния трилър с участието на 27-годишната Мегз стартира миналата есен, когато напористата дама от град Раковски обяви, че апаши са откраднали тузарския й джип „Мерцедес” G класа от паркинг пред популярен нощен клуб в града на тепетата. Още тогава „Уикенд” узна от пловдивски криминалисти, че родната Коко Шанел е разследвана за застрахователна измама. Месеци по-късно истината лъсна на бял свят – оказа се, че Мегз сама е организирала кражбата на возилото си, за да не плаща лизинговите му вноски и да прибере над 100 000 лева от „Софауто”. Дизайнерката организирала кражбата на возилото съвместно с тогавашния си любовник Румен Рончев, а части от джипа бяха открити в гараж в град Раковски, стопанисван от родственик на Меглена Каканашева.

Мегз обаче съумя да се възползва даже от обвинението на прокуратурата и докато нейния любовник Румен Рончев обитаваше килията на следствения арест, пуснатата под гаранция дизайнерка опита да завземе транспортната му фирма и имуществото му.

Опитът на Каканашева да заграби транспортните фирми на доскорошния си възлюбен бе разкрит от съпругата на Рончев – Зорница, която обяви пред медиите в съдебна зала, че дизайнерката е нахлула с армия от частни охранители в базата на фирмите на мъжа й „Розова долина” и „Ню Транс Груп” и се разпорежда с имущество за милиони левове. Оказа се, че дни преди да бъде арестуван, Румен Рончев сам предоставил пълномощни на любовницата си да върти фирмите му, опасявайки се, че може да прекара дълго време заключен. Мегз обаче се възползвала от ситуацията и пуснала заявление за придобиване на 51% от дяловете на фирмите на доскорошния си интимен приятел чрез фирмата си „Доверие МК”.

„Бях измамен от любовницата си!”, обяви в отворено писмо от ареста транспортния бос Румен Рончев. Негови близки разкриха пред „Уикенд”, че баровецът вече подозира сложна и добре организирана схема, сътворена от Мегз, която изглежда е планирала още миналата есен дръзкия грабеж на транспортните му фирми.

„Тя го е накарала да организира кражбата на джипа й, а след това е признала пред полицаи от Пловдив, че части от уж откраднатото возило се намират в обекти на Румен Рончев. Мегз е успяла да се спазари с ченгетата да арестуват само любовника й, за да може докато той е в ареста да му обсеби фирмата”, категорични са приближени до транспортния бос. Самия Рончев поискал прошка през сълзи пред съпругата си Зорница, че й е кръшкал публично с Мегз и се разкаял за злочестия си любовен романс.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !