Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Аз и моят пенис: 100 мъже разкриват всичко

отпечатай новината

11.02.2019 17:42 | Видян 2134 пъти

Аз и моят пенис: 100 мъже разкриват всичко

Всеки един от пенисите на Лаура Додсуърт е уникален: интроверти и екстроверти, прави и извити, пораснали и спаднали. Има доволни пениси, които са довели до пълноценен живот, и недоволни, които са разочаровали собствениците си - или самите те са били разочаровани. В книгата на Dodsworth Manhood всеки пенис разказва история, пише The Guardian.

Това са:  трансмъж, който инвестира в най-големия и най-добрия; потиснатият поет затворил пениса си в продължение на години, докато не решил да го възхвали по време на The Big Small Penis Party; мъжът, който като тийнейджър решил, че има генитални брадавици и смятал да се самоубие, докато не разбрал, че това са нормални петна; бизнес лидерът, чийто малък пенис го научил на смирение; пристрастен мъж към секса, чиято съпруга се опитала да му го отреже; и викарий, който се радва на първата си тройка, докато се обучава в свещеничеството.

Това не е първият набег на  Додсуърт относно частите на тялото. През 2014 г. в Bare Reality Лаура Додсуърт интервюира жени за връзката им с гърдите си.

Това беше деликатно, казва Додсуърт, но не чак толкова. Свикнали сме да виждаме гърдите в ежедневието си; същото не може да се каже за мъжките полови органи, които остават до голяма степен невидими и табу.

Източник: www.theguardian.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !