Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

13-тия сезон на Столичаните тръгва от 1 март

отпечатай новината

27.02.2019 10:06 | Видян 643 пъти

13-тия сезон на Столичаните тръгва от 1 март

Темите от новините често попадат в сюжета на Столичани в повече – пари, власт, корупция, малко любов и много хумор.  В тринайстия сезон на любимия на българите и най-дълголетен комедиен сериал, създателите се придържат към формулата, която запленява милиони зрители повече от 10 години.

Според продуцента и актьор Любо Нейков успехът на поредицата се дължи преди всичко на любовта. „В екипа цари семейна атмосфера и близост, изграждана през годините.“ Той призна, че когато не снимат, си липсват взаимно, а когато работят се карат, прегръщат и целуват. Обръзът на Пацо претърпява най-много трансформации в епизодите, които стартират този петък.

Христо Гърбов сподели, че съвременните сюжети ще бъдат много щекотливи тази пролет. Той самият, като актьор, харесва еднакво своите превъплъщения в бедния и скромен кръчмар и милионерът с влияние в Извор. За сметка на това, обратната връзка от феновете е категорична – всички предпочитат добрия брат, а на лошия – мислят страшни наказания. И все още го питат, все пак няма ли брат-близнак.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !