Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

От Гуинет Полтроу за Крис Мартин с любов

отпечатай новината

05.03.2019 16:03 | Видян 1647 пъти

От Гуинет Полтроу за Крис Мартин с любов

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са запазли близостта помежду си. Доказва го фактът, че отпразнуваха заедно 42-рия рожден ден на музиканта.

На звездното празненство са присъствали както Гуинет и новият й съпруг Брад Фалчук, така и настоящата половинка на Крис Мартин, актрисата Дакота Джонсън. На партито в дома на Крис в Малибу са били още майката на Дакота – Мелани Грифит, както и Джулия Робъртс и Шон Пен.

Гуинет поздрави бащата на двете си деца и с пост в инстаграм, като на снимката тя и крис за застанали на улица точно пред номер 42.

А ако събирането за рождения ден ви се вижда странно, нека само напомним, че двете двойки посрещнаха Коледа и Нова годна заедно на Малдивите…

След раздялата си през 2014-а година, Гуинет и Крис обявиха, че остават близки приятели и че ще се грижат заедно за двете си деца Епъл и Моузес. Когато миналата година му честити рождения ден, Гуинет дори нарече бившия си “моя брат”.

Що се отнася до съпруга й Брад Фалчук, той не само няма нищо против, но и е успял да се сприятели с Крис. Ако съдим по тази тяхна снимка от 2017-а, двамата явно се разбират отлично и дори се събират за уикенд брънч заедно.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !