Деми Мур показа корицата на...

"Ето я: Inside Out". Това написа Деми Мур и...

Жаси от Сделка или не показа уникално...

Горещата Жаси от предаването „Сделка или не”,...

Юлиан Вергов на косъм да вземе диплома от МЕИ

отпечатай новината

15.03.2019 16:02 | Видян 777 пъти

Юлиан Вергов на косъм да вземе диплома от МЕИ

Една от най-големите ни театрални и филмови звезди Юлиан Вергов, когото гледаме като доц. Банков в Откраднат живот, е сред малкото топ актьори, които нямат диплома от НАТФИЗ.

Юлиан решава да се занимава с актьорско майсторство чак на 28 години и понеже има възрастово ограничение за академията, се записва да учи в театралния колеж Любен Гройс, където завършва класа на голямата Цветана Манева.

Тогава е в период от живота си, когато се чуди накъде да тръгне. Почти се е дипломирал в МЕИ, където учи индустриален маркетинг и мениджмънт. Оставало му само да си вземе дипломата. По това време работел в строителна фирма и се чудел къде ще се чувства най-добре в живота. В онзи период си припомнил времето, когато захлебвал като сценичен работник в Младежкия театър и осъзнал, че тогава е бил най-щастлив, пише Галерия.

И решава да пробва късмета си на сцената. „Няма да забравя срещата си с Владо Пенев. Тогава той беше дошъл като млад, изключително талантлив и красив актьор, млада звезда на младежкия театър. Той никога не ме поздравяваше по коридорите. По-късно обаче стана режисьор на постановката Class, а сега играем и в Откраднат живот и сме добри приятели. Той е възхитителен човек и актьор. Оправдава се, че не ме е поздравявал тогава, защото много се притеснявал“, връща лентата Вергов.

Дъщеря му Алена е избрала да тръгне по неговите стъпки.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !