Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

SFW Пресконференция: Последни щрихи преди началото на грандиозното събитие

отпечатай новината

20.03.2019 15:54 | Видян 1895 пъти

SFW Пресконференция: Последни щрихи преди началото на грандиозното събитие

Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните участници се събраха, за да ни дадат шанс да надникнем зад кулисите на най-грандиозното модно събитие.

Журналисти, фотографи и блогъри изпълниха една от залите на хотел Маринела, за да научат повече относно Sofia Fashion Week – модното събитие, което може да се похвали не само със своята мащабност, но и с изключителен медиен интерес. Присъстващите се запознаха с акцентите от програмата на тазгодишното издание, представени от организаторите, сред които собственикът на Code Fashion, Мария Бонева, и PR мениджърът на SFW и хотел Маринела, Ангелина Ангелова.

Те ни разказаха за миналогодишния успех на Pop Up Store, идеята за който се разгръща тази година, за да обхване всички участници от събитието. Този нов елемент от програмата на SFW ще даде възможност на всички български и световни дизайнери да изложат моделите от подиума в магазин, където гостите ще могат да закупят своите фаворити.

Шоурумът, както и уникалната шатра за Ентъртейнмънт ще бъдат обзаведени от генералния партньор на събитието бутикови мебели Nurus. На цялата площ в двора на събитието ще бъдат изложени последните модели на BMW и Mini - също официални партньори на събитието. Бутикови парфюми Martinez ще представят последните си хитови аромати за сезона.

По време на пресконференцията Илияна Петрова ни разказа и за първата сценична изява на дългогодишният партньор на SFW– Plavai.bg, чрез която ще бъде представена свежата колаборация с Miami Bag. Албена Петрова се погрижи да ни разведе и из пищния свят на модна къща Curiel и марката за парфюми Angelo Caroli, които ще долетят от Монтенаполеоне, Италия за да заразят Sofia Fashion Week със своите стил и изящество.

Междувременно, дизайнерите на Princess Fashion, FEDE, Djofra и Imane, представиха идеите зад новите им колекции и ни дадоха шанс да надникнем в тях, представяйки по два от моделите, които очакваме да видим на подиума.

Както традицията повелява, и този път седмицата на модата ще се проведе в зала EFE на хотел Маринела. Там ще ни очакват четири тематични вечери, всяка от които великолепен извор на вдъхновение и букет от положителни емоции. За първа година ролите на водещи за три от вечерите са поверени на лицата на FaceControl, Златина Иванова и Елица Стойчева. На подиума очакваме да видим и дългогодишните партньори на SFW, Christian of Roma, които ще ни омаят с ексклузивно коафьорско шоу.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !