Чистачка с висше строява военен във...

Докато богатите във „Фермата“ стават все...

Влогъри на бунт срещу Калканджиева:...

Постъпката на Жени Калканджиева срещу Мегз предизвика...

Майкъл Болтън търси нова любов

отпечатай новината

21.03.2019 09:46 | Видян 317 пъти

Майкъл Болтън търси нова любов

Кралят на баладата Майкъл Болтън, който ще зарадва и българските ценители на живо на 18 юли в НДК, заяви, че отново търси своята сродна душа.

Изпълнителят на When A Man Loves A Woman призна, че дори на 66 години си остава „непоправим романтик“ и продължава да търси жената с главно Ж. ''Аз съм заклет, непоправим романтик. Вярвам, че няма по-силно чувство от любовта.

Най-дългата ми връзка, със своите върхове и спадове, беше близо 18 години с Никол (Шеридън). Беше много силно. Тя е великолепна и много забавна, но нещата се изчерпаха“, споделя лиричният глас от еврейски произход.

В последно време отново ходи по срещи, но същевременно настоява, че се чувства добре като ерген. Въпреки това няма да пропусне романс с „правилната“ жена. В скорошно интервю за Daily Mirror, певецът разкрива, че негови приятели са го укорявали за откровеността му в автобиографичната му книга, където обстоятелствено описва перфектната половинка.

Близките му се притеснявали, че сега дамите знаят къде да слабите му места. „Моята мечтана дама трябва да бъде честна и да има чувство за хумор“, не възнамерява да крие вкусовете си Болтън. Споделя дори, че е ходил на няколко срещи на сляпо.

„Някои от тях бяха много приятни. Всъщност не мисля, че съм имал лоши срещи на сляпо. Просто вечеряш с някого и си говорите“, разкрива той.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !