Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деми Ловато започва ново начало с нова прическа

отпечатай новината

15.04.2019 16:06 | Видян 1505 пъти

Деми Ловато започва ново начало с нова прическа

Деми Ловато почувства, че има нужда от промяна и реши драстично да скъси дължината на косата си.

Ловато даде нов старт на живота си с една нова прическа – късо каре. Звездата смени и цвета на косата си към по-близък до естествения й нюанс.

Промяната дължи на фризьора Амбър Мейнард Болт или още познат като Алхемистът Амбър. Той коментира работата си като “страхотен начин за освобождаване от старата енергия”.

В Инстаграма й си пролича, че е харесала визията си – там тя сподели снимки как изглежда преди и след подстрижката, а по-късно качи и снимка в цял ръст.

За този кадър тя си поигра с цветовете и облече яке в два цвята – червено и лилаво, което комбинира с бяла тениска, жълта чанта и тъмен панталон. Още по-интересен ефект постигна, като застана в асансьор, където леко се отразяват цветовете от тоалета й. Цялата визия певицата завърши със стилни овални очила в розово.

Деми имаше нужда от промяна след преживянато напоследък. В началото на миналия месец тя влезе в клиника по собствено желание заради проблема си с наркотиците. От тогава обаче се възстановява и става все по-добра версия на себе си.

Пожелаваме й тази прическа да й даде така нужното ново начало.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !