Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брад и Анджелина са по-близки след развода

отпечатай новината

17.04.2019 09:48 | Видян 1433 пъти

Брад и Анджелина са по-близки след развода

Сагата с развода на Анджелина Джоли и Брад Пит продължи три години и двамата най-сетне подобриха отношенията си,

Разводът на Брад и Анджелина беше финализиран миналия петък. От тогава отношенията им значително са се подобрили, посочват приятелите им.

Брад и Анджелина се опитват да приключат брака си от вече 3 години, но заради децата и имуществото им не можеха да се споразумеят. Поне докато не решиха да го направят по по-различен начин – с предварителен развод. Така успяха да се спогодят и окончателно се разделиха в петък. Благодарение на решението за развода отношенията им са се подобрили.

Приятелите им са учудени да видят, че двамата отново си комуникират, без да се карат. Въпреки че не са на едно мнение за всичко, сега говорят спокойно един с друг. Стараят се да се справят по-добре и за децата им.

Ако до сега е трябвало двамата да се разбират как да се грижат за тях, сега съдът им е възложил график за времето с малките. Това се отразява добре за децата, както и за бившите съпрузи.

Макар и да има множество спекулации, че са забързали развода, защото и двамата имат нови връзки, според близките им това не е никак вярно. Анджелина не се вижда с никого в момента и се е отдала на децата и работата. А до колкото до Брад – той се вижда с други, но “по свои правила – нищо сериозно”, както той сам казвал. Но не е това причината да потърси бързо разрешаване на развода.

По отношение на това с кого излиза Пит, най-вероятно това е Чарлийз Терон. За двамата започна да се говори през януари, като източник адресира въпроса, казвайки, че са приятели от дълго време, но “сега нещата са се развили”.

Други слухове, че той е възобновил връзката си с Анистън, се оказват неверни. Близките им казват, че те не са в лоши отношения, но много добре си спомнят защо не се получи между тях и затова не трябва да очакваме Бранистън да се завърнат.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !