Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Боби Ваклинов протяга ръка към награда от BG Music Festival

отпечатай новината

23.04.2019 16:25 | Видян 895 пъти

 Боби Ваклинов протяга ръка към награда от BG Music Festival

Боби Ваклинов, който нашумя като репортер в „Господари на ефира“, ще влезе в надпреварата за голямата награда в хип-хоп и R'n'B категорията на националния фестивал BG Music Festival.

Третото издание на форума ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър на гр. Сандански, а за приза Ваклинов ще премери сили с още 6 артисти – Rally Spassova, Kokolea, Sookz Ft. Chemshirov & Jordan S., Theo, Madjuna и Ицоу. Общо 20 изпълнители ще отпуснат глас в конкурса на фестивала. Те са разделени в три категории, като освен тази за хип-хоп и R'n'B, останалите са за рок и поп. Първите награди във всяка от тях ще бъдат определени на база оценките на журито, а за втора поредна година приз ще връчат и самите участници.

Всеки от тях ще има възможност да даде своя глас за един от останалите си колеги, независимо от категорията. Сред финалистите на BG Music Festival са още Bobby & Danny Levan, Meia, Nels, Boyanski, Цвети Радойчева, Docciyi, Plamski & Alonebeats, Mina и Toshey в поп категорията, както и Richard, Elegance Trio & Николай Иванов, Антифриз, Божидара Симеонова и Наталия Тенева в рок категорията.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !