Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мегз иска да живее в замък

отпечатай новината

09.05.2019 10:50 | Видян 1930 пъти

Мегз иска да живее в замък

Топ дизайнерката Миглена Каканашева успя да разчувства дори най-върлите си врагове след като написа сърцераздирателен пост по случай рождения ден на майка си.

Мегз и майка ѝ имат много дълбока връзка и амбициозното миньонче винаги го е показвала.

Нещо друго, обаче, изуми феновете на красавицата. Мегз написа, че мечтае да купи замък на майка си, в който тя и цялото и семейство да живеят.

“Ти ще си облечена в бял костюм и перли и ще гледаш децата ми”. Много от феновете на Каканашева споделиха, че това е най-искреният пост, който дизайнерката някога е писала.

И че сега разбират защо мотивацията на риалити звездата да изкарва пари винаги е била толкова висока. Тя е ръководена от обичта към семейството си, пише ХотАрена. А за замък са необходими много средства.

Други укориха Мегз, че използва дори рождения ден на майка си за ПР и че се цели твърде високо.

Близки до дизайнерката, пък, издадоха, че тя е открила спестовна сметка извън България още преди 2 години и в нея всеки месец заделя по 10 хиляди лева за мечтания дом на майка си.

Като най-голяма мечта на чаровното миньонче била един ден да може да подари именно замък за рождения ден на майка си. Каканашева дори често мечтаела на глас с майка си как ще изглежда домът, каква градина ще има, колко спални и как ще е обзаведен.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !