Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Иво Аръков: Не съжалявам за Под прикритие, след поредицата ми с Къванч се надявам да тръгне и Съни б

отпечатай новината

13.05.2019 14:31 | Видян 4442 пъти

Иво Аръков: Не съжалявам за Под прикритие, след поредицата ми с Къванч се надявам да тръгне и Съни б

-    Как станахте звезда в сериал с Къванч Татлъту?
-   bTV преговаря с турските продуценти за моето участие и така се получиха нещата. Телевизията купува сериала и ще го излъва скоро под името Ирония на съдбата, на турски названието е Сблъсък.

-    Вашият сблъсък с Къванч ли?
-    Такъв сблъсък имаше, зрелищна сцена с конфликтни каскади, но сериалът се казва така не заради нея. Не бива да разказвам сюжета, но в него се преплитат няколко съдби, които се сблъскват.

-    Наложи ли се специална подготовка за каскадите?
-    Не, благодарение на опита ми от предишни продукции с екшън сцени. Аз самият съм се занимавал муай тай, кикбокс, свободна борба, което е спортът на баща ми, също и със спортна акробатика. Това ми помогна бързо да се станат нещата. Бяхме притиснати от времето да заснемем каскадите, имаше важни драматични сцени и отделно други сцени, които не могат да се пропуснат. В Турция се снима като в България: колкото организирано, толкова и дезорганизирано. Разликата е мащабът като разпространение – сериалът се гледа в Русия, в арабските страни, на целите Балкани, в Южна Америка и на още много места. Пишат ми хора от цял свят.

-    Пак влизате в кожата на мафиот след героя Ви Тони от сериала на bTV Фамилията, толкова лесно ли е?
-    И да, и не, дори да ги сложим под общ насдслов – лоши, негативни персонажи – двамата са много различни. Тони е религиозен и със семейство, бивша охрана, новият персонаж Иван е затворник. За Тони семейството беше най-важно, този няма такава привързаност, важни са личните му цели.

-    Вярно ли е, че Вие е трябвало да играете главната роля в Под прикритие, какво Ви спря и съжалявате ли?
-    Истина е, но е било преди години. Няма нужда да се съжалява за минали истории. И аз не съжалявам от деня, в който разбрах само 2-3 дни преди началото на снимките, че въпреки одобрението няма да бъда аз, че са станали някакви необясними промени. И животът ми, кариерата ми се стекоха че така, че да не трябва да съжалявам.

-    Какво се случва с проекто сериала Съни бийч, за който писахме от идеята до няколкото готови серии, май цял сезон?
-    Проектът е много добър. Играя спасител на басейн. Сериалът стана много хубав и много добре заснет, с прекрасен екип, в който си партнирам с млади български актьори. Очакваме го в най-скоро време, следващия сезон. Ще го излъчва bTV, но не мога да потвърдя със сигурност точна дата.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !