Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стана Катич: Невероятно беше да се върна в България!

отпечатай новината

20.05.2019 11:44 | Видян 1120 пъти

Стана Катич: Невероятно беше да се върна в България!

Хитовият сериал на AXN „Забравена“, чийто снимачен сет бе разпънат в България, прикова зрителите пред екрана със старта на втория си сезон. Епизодите се въртят всяка сряда от 21 ч, а сред главните виновници крайният продукт да е толкова добър е актрисата Стана Катич.

Що се отнася до сюжета - след като проследява и убива своя похитител, Емили (Катич) се опитва отново да се върне към нормалния си начин на живот. Това се оказва трудна задача, тъй като не може да се отърси от пропитото с физически и психически тормоз в продължение на шест години минало. Повече за приключенията си у нас и развитието на втори сезон Стана разказа в интервю, предоставено ексклузивно на „Монитор“.

- Какво беше чувството да се върнете отново в България за втори сезон на „Забравена“?

- Невероятно беше да се върна отново в България! Голяма част от екипа от първи сезон отново се присъедини към нас - и Одед Ръскин, и Навад Хекселман, който режисира първите епизоди. От друга страна сме в една от най-старите части на Европа, поне със сигурност е населена от стотици хиляди години, така че е наистина великолепно да сме тук и в почивните дни да можем да се катерим по планините, да посетим места, които преливат от древна история, да се размотаваме с българския екип – изключително щедри и мили хора. А и в България има страхотни винарни с много хубави вина.

- Имате ли любима каскада в този сезон?

- Да и това е боят между Емили и Томи. Такъв секси бой не се вижда всеки ден! Тази сцена разказва толкова много за отношенията помежду им. Те искат да са заедно, искат да се обичат, искат да са като всяка една нормална двойка. Но на пътя им стоят толкова много пречки, като гнева и болката довели до този бой, който е едновременно ужасяващ и еротичен.

- Новият сезон ще даде ли поглед върху историята на Емили преди отвличането й?

- Емили се заравя доста дълбоко в миналото си и това, което ме привлича толкова силно в сезона е точно тази част от историята. Сега разбираме откъде идва движещата я сила и причината за нейното оцеляване, дълбоко вкоренена в миналото ѝ на сираче, отгледано по сиропиталища. Сега виждаме защо толкова силно копнее за дом! А какво означава домът за нея? Сигурност, нормалност или поне това, което се приема за нормалност. Наясно сме също, че за нея тази общоприетата нормалност е по-скоро химера, както е наясно и самата тя, но въпреки това не спира да се стреми към нея дори и в персонализиран формат, нейна версия на нормалността.

- Талантливият Матю Ле Невез се присъедини към каста за втори сезон. Как Ви се струва работата с него?

- С него се работи лесно, той е забавен, има страхотно чувство за хумор. Мат е най-новото попълнение в екипа ни – пристигна при нас за да играе Кал Исак. Той е прекрасен австралийски актьор, невероятно креативен, държи под око цялостната картина, неуморен е. Изключителен принос има във внедряването на героя си в цялостната мистерия и то по най-добрия начин, също и за развитието на отношенията на героя му с другите герои. Освен, че е забавен и на снимачната площадка с него е весело, мисля, че сериалът спечели много от присъединяването му към нас.

- Ако трябваше да опишете сериала с хаштаг, какъв би бил той?

- #MakingThrillersIsComedy ( б. а. - Да снимаш трилъри е забавно)


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !