Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Венета Райкова търси убиеца си

отпечатай новината

04.06.2019 17:11 | Видян 1832 пъти

Венета Райкова търси убиеца си

Венета Райкова търси убиеца си от предишния живот.

Водещата на Папараци вижда как умира, след като се подлага на регресия. Оказва се, че журналистката живее във Франция. Това се случва няколко века назад в миналото.

Докато е под хипноза, Райкова вижда с очите си как умира. Тя е удушена от мъж, който тя познава до ден днешен.

Райкова решава да се заеме със задачата да открие човека, който й отнема живота. Тя знае името му, но не й къде живее в момента. Венета мечтае да се изправи очи в очи с мъжа, за да разбере евентуално защо е убита от него, писа България Днес.

Регресията е метод, чрез който човек се връща назад във времето и вижда случки от предишни животи. Това е супер популярно течение, в което все повече хората се впускат, тъй като искат да разберат миналото си.

Райкова за втори път се подлага на регресия. И сега тя се доверява на световноизвестния астролог и учител по Кабала – Гал Сасон. За да  се запише за сеанса, Райкова се бърка дебело. За няколко минути под хипноза, в които виждаш какъв си бил в преден живот, тя плаща няколко стотачки.

„За втори път си правих регресия при Гал Сасон. И отново видях как ме убиват! В прераждането в Париж ме удуши мъж, когото познавам и в този живот“, признава Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !