Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Рами Малек: Близнакът ми ме пази от звездна болест

отпечатай новината

12.08.2019 11:00 | Видян 3874 пъти

Рами Малек: Близнакът ми ме пази от звездна болест

С Оскар за Фреди в Бохемска рапсодия и няколко идващи на екраните  супер роли като лошия в новия Бонд и в римейка на Пеперудата, където играете образа, който всички свързват с великия Дъстин Хофман, сигурно е трудно човек да се задържа на земята?

Рецептата е близостта ми със семейството. Моите не хора не ми позволяват да развия звездна болест. Стараят се да не забравям кой съм и откъде идвам. Най-добре ме връща на земята близнакът ми: когато нещо се чална, въпросът му е: ти за кого се мислиш. Той ми е барометърът да не се самозабравям. Шоубизнесът е крива работа и никой не е застрахован от огромен провал след успехите. Човек просто не бива да губи себе си. Би било жалко заради всички усилия,които съм вложил. Истината е, че мечтаех просто да имам актьорска работа, а се получи значително повече.

Сигурно не е било лесно за момче от египетско емигрантско семейство да постигне такъв успех в американското и световното кино?

Тези дни ми беше на гости много добър мой приятел, който е кавказо - американец и направи сватба с ливанка. Запозна ме с нея, беше много емоционално, даже е бременна. Аз съм човек, който гледа на света по различен начин от повечето хора, поради произхода си. Личните планове и личното бъдеще не се градят в нещо като страна, а глобално и това е прекрасно. Затова и историята на успеха ми вероятно е добър пример за хора с подобен произход.

Има ли хора, които обясняват лесно успеха Ви и по тази причина?

Има такива, които казват - хей, супер, какъв бърз успех постигна. Каква е истината? Правя опити да пробия дълги години. Чувал съм НЕ хиляди пъти.

Значи сте повече оптимист?

Ами харесва ми да се мисля за оптимист. И продължавам да крепя това с активности. След като изиграх Фреди Меркюри, вникнах в много неща около болестта СПИН, която му открадва живота. Толкова се развълнувах, че се свързах с Боно и той ме включи в група за посещение в Африка, където говорим на децата, че това е истинска и ужасяваща опасност, пандемия, че животът е прекрасен и е много важно да бъде опазен. Помагаме и на болните за лечение. По-светлото бъдеще не е нещо, което се получава хей така, изведнъж. То идва стъпка по стъпка и трябва много да се работи за него.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !