Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Уволниха Ричард Величков заради продажба на вредни хапчета

отпечатай новината

29.08.2019 12:44 | Видян 2126 пъти

Уволниха Ричард Величков заради продажба на вредни хапчета

Фитнес инструкторът Ричард Величков е отстранен от работодателя си, съобщи bTV. Според някои информации участникът в Биг Брадър е  получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата, в която се трудеше.

Останалите служители дори са били предупредени, че ако случайно го пуснат в някой от залите и СПА центровете, ще бъдат незабавно уволнени.

От фитнесите уточниха още, че по никакъв начин не са участвали с продажбата на хапчетата за намаляване на теглото, с които Ричи върти търговия. Те станаха причина за голям скандал. Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа, в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон".

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето.

Скандалът тепърва ще набира популярност и в момента Агенцията по безопасност на храните е издала заповед за изземването и унищожаването на "Липовон".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !