Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Стана Катич запали Патрик Хюсингер по БГ планините

отпечатай новината

29.10.2019 13:05 | Видян 1289 пъти

Стана Катич запали Патрик Хюсингер по БГ планините

Българската природа за пореден път привлече интереса на звездите от „Забравена“, които са у нас за снимките на трети сезон на сериала. Актьорът Патрик Хюсингер изкачи Седемте рилски езера и пусна няколко снимки и видеа оттам, в които коментира колко е очарован от гледката.

"Готино е. Много е готино!", категоричен е мъжът, който в поредицата се разхожда със значката на специалния агент на ФБР Ник Дюран. На обиколката го придружиха членове от екипа на „Забравена“, които се изявяват зад камерата, научи „Монитор“.

Припомняме, че Хюсингер пръв пристигна в България, за да се подготви за новата порция епизоди на „Забравена“. Оттогава често отскача до различни заведения и фитнес зали в София.

Преди време той разказа пред „Монитор“, че е голям почитател на родината ни и разполага с българска връзка – сестра му е омъжена във Варна от над десетилетие и след като опознава ширините ни, актьорът съжалява, че не е идвал преди с тях на екскурзия.

Екранната му партньорка Стана Катич, която се прочу покрай участието си в „Касъл“, се полюбува на Седемте рилски езера още миналата есен.

"Наистина магическо място!", коментира тогава тя. Актрисата отдавна промотира страната ни с редица снимки на природни забелеожителности, баница, ракия и селскостопански животни.

Преди дни световната звезда с балкански корени се включи в кампания за засаждането на дървета в природен парк Витоша.

Междувременно феновете тръпнат в очакване на трети сезон. Той ще се завърти по AXN през 2020 г. Актуалната история започва три месеца след финала на драматичните събития от предходния сезон. Един от криминалните случаи на Ник (Хюсингер) се оказва смъртоносна заплаха за семейството му и е на път да унищожи всичко, което Емили (Катич) е съградила с толкова много усилия. Тя ще тръгне на опасно пътешествие, което ще я отведе далеч от Бостън и ще я подложи на нови тежки изпитания.

Към каста се присъединяват две нови попълнения - Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“).

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !