12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Papa Roach идват с Hollywood Undead през март

отпечатай новината

29.10.2019 15:25 | Видян 615 пъти

Papa Roach идват с Hollywood Undead през март

Столичните меломани ще дочакат да видят на живо големите Papa Roach. След като през лятото на 2015-та бандата заби на фестивала Summer Chaos Festival в Бургас, на 2 март 2020 г. ще изпробва акустиката на зала „Универсиада“.

Papa Roach пристигат с друга любима банда на по-младото поколение – Hollywood Undead, който също пристигат в България за втори път. Двете групи пътуват на цяло съвместно европейско турне. „Това турне е може би малко закъсняло – феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с Hollywood Undead – и ние ще им дадем това, което искат! Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а публиката там има неповторима енергия! Наистина нямаме търпение!“, споделя вокалистът на Papa Roach Джейкъби Шадикс.

Поредна страхотна новина за феновете е, че билетите за събитието са повече от достъпни, като първите 100 ще са дори на промоционална цена от 40 и 50 лв и ще влязат в продажба от петък. След изчерпването им цените стават 65 и 75 лв, а в деня на концерта – 80 и 90 лв.

Papa Roach е създадена през 1993 година в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е невероятният Джейкъби Шадикс. В началото на кариерата си определят своя стил като ню-метъл и рап-метъл, а вдъхновение за тях са изпълнители като Nine Inch Nails, Faith No More, Rise Against The Machine.

Петорката от Лос Анджелис Hollywood Undead дебютира направо с платинен албум – дебютният им Swan Songs от 2008. Съчетават рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика.

Двете банди са планирали над 20 концерта в 14 европейски държави. Почитателите ще имат възможност да чуят и песни от последния албум на Papa Roach – "Who Do You Trust?".

Източник: Monitor
Снимка: Papa Roach


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !