Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Dubioza Kolektiv избухнаха на Женския пазар

отпечатай новината

07.11.2019 10:37 | Видян 904 пъти

Dubioza Kolektiv избухнаха на Женския пазар

След като изненадаха феновете на лудите балкански ритми, омесени с пънк, ска и реге, с подгряващо парти в столичния клуб „Терминал 1“ преди вечер, босненските звезди от Dubioza Kolektiv вчера се появиха инцидентно насред Женския пазар, където спретнаха импровизиран лайф и повлякоха ститоци в диви танци и емоции, предава Монитор.

Бандата пристигна в пълен състав, за да направи нещо, което е далеко от концертния канон – да изнесе малък клубен концерт, преди голямата си изява в Арена Армеец на 29 ноември. Явно цяла нощ беснеене в центъра на столицата не им е стигнала, та посвириха и сред сергиите със зеленчуци точно до маса 24 в сектор 3 на тържището. Музикантите обясниха, че са избрали мястото, защото според тях всеки пазар е огледалото на града. Всъщност това е запазена марка на групата, които обичат да се появяват изненадващо на необичайни места.

В сърцето на София, феновете дълго не искаха да ги пуснат да си тръгнат, а музикантите им се обясняваха в любов като вплитаха думите „София, обичам те!“ в песните си. По време на лайфа, музикантите черпиха феновете и с продукта си „безалкохолна ракия“ и раздаваха награди – билети за голямото си шоу след три седмици.

Вчера беше и премиерата на чисто новата им песен, написана съвместно с друго голямо име – Manu Chao. Парчето се казва Cross the Line и само за няколко часа е гледано 50 000 пъти в Youtube. Песента е включена в предстоящия нов албум на бандата, девети за тях, който се очаква да излезе през януари 2020 г.

За пръв път идват у нас през 2011 г. и като виждат публиката, веднага я слагат в графа „най-добрите“, затова и честичко се връщат. Сега се завръщат с доста чисто нови песни, но няма да пропуснат и най-големите си хитове като Kokuz, Balkan Funk, Kazu, Free.mp3, Firma Ilegal, U.S.A., No Escape (from Balkan), Hay Libertad, Vlast i policija, One More Time.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !