Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Връчиха приз за цялостно творчество на Роси Кирилова

отпечатай новината

17.09.2020 14:07 | Видян 1079 пъти

Връчиха приз за цялостно творчество на Роси Кирилова

С два плакета в ръка си тръгна Роси Кирилова от 10-ия годишен фестивал за поп и рок музика "София 2020". Певицата изправи публиката на крака, когато се качи на сцената, за да приеме наградите си за цялостен принос в българската музика, както и за добро сърце.

Няколко поколения артисти се събраха на новата сцена на открито зад НДК. В навечерието на празника на София, под патронажа на Албена Атанасова – заместник-кмет на Столична община, фестивалът подкрепи каузата „Да сверим биологичния си часовник навреме“. Организаторите отправят послания, насочени към превенция и опазване репродуктивното здраве на младите хора в България.

Фестивалът се организира от Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън” и с подкрепата на Министерство на културата, Българската национална телевизия, Българското национално радио, Националния дворец на културата и в партньорство с Българска музикална асоциация (БМА) и Сдружението „Независими автори, музиканти и продуценти“ (СНАМП).

Песента на публиката ще бъде избрана чрез SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI плюс номера на песента фаворит. Цената за абонати на мобилните оператори за един дарителския SMS е 1 лв. към всички мобилни оператори, а средствата са в подкрепа на благотворителната кампания на фестивала „Нека бъдем по-добри“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !