Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кондьо ремонтирал коли, докато бил в затвора

отпечатай новината

18.05.2009 14:15 | Видян 3882 пъти

Кондьо ремонтирал коли, докато бил в затвора

Попфолк певецът Кондьо ще е специален гост в понеделник вечер в шоуто на Азис. Две седмици след като излезе от Бургаския затвор популярният изпълнител ще седне на дивана на своя колега, за да сподели за живота „вътре”. „Радвам се даже на въздуха, толкова е хубаво да си свободен”, ще възкликне бившият боксьор от Сливен, който беше осъден на три години лишаване от свобода за трафик на жени и за склоняване към проституция на непълнолетни. В началото на месец май чалга звездата беше освободен предсрочно за добро поведение. Кондьо ще разкаже, че е работил като общ работник в автосервиз през двете години в затвора, шкуркал и китосвал коли старателно всеки ден. Освен това певецът изнасял концерти на съкилийниците си и давал уроци по пеене на едно талантливо момче.

„Много са даровити хората в затвора, много добре пеят”, обяснява  изпълнителят на „Доко, доко”. Той ще разкрие, че през тези две години много се е променил, станал е вярващ и изцяло се е оставил в ръцете на Бог.
Кондьо ще сподели, че срещнал приятелско отношение сред затворниците, но усещал скрита омраза и завист сред служителите. Оказва се, че всички в затвора гледали редовно шоуто на Азис, макар че след 22:30 ч. по правило излкючвали електричеството.
„Няма приятели, всичко е интереси. Останали са ми двама-трима”,  разказва сливенският чалга певец.
След като получил вещите, които първоначално му били отнети при влзиането, Кондьо ги изхвърлил  по стар затворнически обичай и се прибрал вкъщи без да се обръща назад.

 „Музиката ми е живота, копнея за нея, болен съм за музика”,  откровено ще сподели Кондьо, който веднага след излизането на свобода е подисал нов договор със старите си продуценти. Певецът, който вече има участия по клубове, се притеснявал при първата си изява непосредствено сред затвора, но след като взел микрофона смущението изчезнало. Изпълнителят ще заяви, че е готов за нови песни и нови дуети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !