Тръмп обеща на Хабиб да спре войната...

Бившият президент на САЩ и кандидат на Републиканската...

Мис Крокодил с 3-то висше

Бившата Мис България Антония Петрова се изфука с поредна...

Селена Гомес ще покори Еверест като гей алпинистка

отпечатай новината

15.11.2020 10:47 | Видян 1186 пъти

Селена Гомес ще покори Еверест като гей алпинистка

Селена Гомес ще се превъплъти в ролята на алпинистка в нов кино проект. 28-годишната актриса ще участва биографичния филм In The Shadow of the Mountain, който проследява историята на Силвия Васкес-Лавадо – първата перуанска жена, достигнала връх Еверест, и първата открита лесбийка, изкачила седемте най-високи планина на всеки континент.

Филмът е по сценарий и режисура на Елджин Джеймс и е базиран на едноименните мемоари на Лавадо. Продуцент ще е самата Селена чрез компанията си July Moon Productions, а към нея ще се присъединят още Скот Бъдник и носителката на Оскар Дона Джилиоти. "Силвия е сила на природата.

Със Скот сме изключително развълнувани да работим с Елджин и Селена, за да разкажем една история за постоянството, смелостта, приключенията и хуманността." каза Джилиоти в изявление. Лавадо е основател и на Courageous Girls, организация, която помага на оцелелите от сексуално насилие и трафик на хора и е организирала екскурзии за оцелелите до базовия лагер на връх Еверест.

"Радваме се, че се захващаме за работа, за да оживим на екрана невероятната и вдъхновяваща история на Силвия", добавя Бъдник.

Снимка: Shutterstock




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !