Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Плащането на дълг с орален секс не е престъпление, реши испански съд

отпечатай новината

07.01.2022 10:38 | Видян 1379 пъти

Плащането на дълг с орален секс не е престъпление, реши испански съд

Плащането на дълг чрез секс не е престъпление, ако двете страни са се договорили за него. Това се потвърждава от Испанския конституционен съд с решение, с което отхвърля жалбата на 38-годишна жена от Майорка срещу бившия ѝ девер, че била принудена да прави това, тъй като трябвало да изплати 15 хил. евро.

Пред съд в Палма де Майорка (Балеарските острови) и по-късно пред Конституционния съд тя твърди, че била принудена да прави орален секс, след като братът на бившия ѝ съпруг поискал отпуснат заем да бъде изплатен именно по този начин.

По думите ѝ финансови затруднения я принудили да се обърне към него (а двамата били в добри отношения). В началото не уточнили условията за плащане а по-късно ѝ казал, че трябва "два или три пъти седмично" да му се издължава по този начин, а тя се почувствала "психологически задължена" и пет пъти го направила. Идеята ѝ била да плати малко по малко, когато има възможност, но чула един ден от него заплахата: "Докато остава дългът към мен, ще си ми като метреса."

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !