Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Бягство тръгва в кината от 11 май

отпечатай новината

22.03.2022 17:51 | Видян 643 пъти

Бягство тръгва в кината от 11 май

Третият филм на режисьора Виктор Божинов тръгва по кината в цялата страна от 11 май. Бягство е трилър, който разказва за противопоставянето и конфронтацията на две коренно различни групи млади хора. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. „Много съм благодарен на всички актьори и колеги.

 

Подходиха с чисто сърце. Чамла е едно от сърцата на България и именно там на 7 май, ще организираме най-високата прожекция у нас. Историята  на филма е изключително актуална в този момент, в който живеем. Героите са млади, но темите касаят, както децата, така и техните родители“, разказва Божинов. „Срещнахме вижданията си за ролята и за образа на Дани, това помогна много. На 20 години съм.

 

Уча в НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов. Никога няма да забравя последния снимачен ден. Качихме се изключително рано и хванахме мъгла, която приличаше на езеро“, допълва актьорът Александър Кендеров, който прави дебюта си в игралното кино влизайки в главната роля в Бягство. Освен него в лентата участват Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !