Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Как живее Котката Шупет, която наследи 200 милиона долара от KL

отпечатай новината

15.01.2024 10:05 | Видян 326 пъти

Как живее Котката Шупет, която наследи 200 милиона долара от KL

Каква е съдбата на котката Шупет, която получи около 200 милиона долара наследство от своя стопанин модния дизайнер Карл Лагерфелд?

В “непознатиТЕ” биографът Уилям Мидълтън разкрива любопитни факти за живота и творчеството на Лагерфелд, както и за тази изключителна привързаност към Шупет.
“Това беше важна връзка. Ако трябва да бъда честен с вас, малко се страхувах от идеята да пиша за котката, защото котката може да изглежда толкова смешна.

Това е като, уф. Но тогава беше Силвия Вентурини Фенди, която е от семейство Фенди и която познаваше Карл от времето, когато беше на две години, която ми каза, че ще получи малко съобщение от Карл с портрет на Шупет, на който пише „Chupet des bonjours“. Chupet des bonsoirs. И тя казва: „Разбира се, че не Шупет каза добро утро или не Шупет каза лека нощ. Беше Карл”, споделя Мидълтън във филма “Легендата Лагерфелд”.

Франсоаз Казоте, бившата икономка на Лагерфелд, стана неин настойник. Котката  получава същите грижи, каквито ѝ оказваше приживе моднията дизайнер. И така, на всеки десет дни тя се преглежда от ветеринарен лекар, а две гувернантки строго наблюдават нейното хранене и хигиена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !