Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Холивудска звезда се кефи на победа на Григор Димитров

отпечатай новината

16.02.2024 10:45 | Видян 417 пъти

Холивудска звезда се кефи на победа на Григор Димитров

До четвъртфинала на турнира в Ротердам достигна най-добрият български тенисист Григор Димитров. Топ ракетата ни надделя над унгареца Мартон Фучович с 6:3, 7:5 за 90 минути игра. Това бе 12-та победа от 14 мача за Гришо тази година.

Американският актьор и продуцент Марк Уолбърг показа видеоклип как гледа двубоя на Гришо по телевизията и как се кефи след неговата победа. "Моят човек! Голяма победа!", възкликва холивудската звезда.



"Бях по-концентриран и по-отдаден през целия двубой. Фучович е много труден съперник, сервира много добре. Беше интересн мач. Аз се чувствах добре. Не успях да закова последния пирон по-рано и това ме държеше под напрежение до последно. Когато си на корта, искаш да спечелиш, независимо че сме приятели. Достатъчно зрели сме вече", коментира Григор.

"Срещу когото и да играя на четвъртфинала, той ще излезе да покаже собствения си тенис. Аз знам какво да направя и какво да подобря. Няма значение, че вече съм победил Руне на финала в Бризбейн през януари", добави Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !