Скалите Вермилиън, САЩ: Фото на деня

Скалите Вермилиън, САЩ: Фото на деня

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Защо принц Уилям отсъства?

отпечатай новината

29.02.2024 15:07 | Видян 602 пъти

Защо принц Уилям отсъства?

Мистерията продължава да покрива отсъствието на принц Уилям от високопоставено кралско събитие във вторник, където той трябваше да държи реч – но дворецът потвърди, че не е свързано със смъртта на неговия приятел Томас Кингстън.

Дворецът Кенсингтън вчера потвърди, че Уилям не се е оттеглил от мемориалната служба на крал Константин в замъка Уиндзор поради трагичната кончина на г-н Кингстън, който беше съпруг на дъщерята на принца и принцеса Майкъл от Кент, лейди Габриела Кингстън. 45-годишният Кингстън беше открит мъртъв в неделя вечерта на адрес в Глостършир.

Дворецът каза, че 41-годишният принц на Уелс отсъства поради „личен въпрос“, но поясни, че това не е и във връзка с продължаващото възстановяване на принцесата на Уелс у дома в Уиндзор от коремна операция миналия месец. Източник каза: "Принцесата на Уелс продължава да се справя добре."

Въпреки това Камила водеше кралските особи на службата за последния крал на Гърция, който беше кръстник на Уилям. Чарлз, който се лекува от рак, също пропусна службата в параклиса "Сейнт Джордж" в чест на Константин, негов втори братовчед. 75-годишният монарх, който беше диагностициран с неразкрита форма на рак преди малко повече от две седмици, не изпълнява обществени задължения, докато се лекува.

След службата Бъкингамският дворец обяви смъртта на г-н Кингстън, финансист, който се ожени за лейди Габриела Кингстън през май 2019 г. Семейството на мъжа каза, че г-н Кингстън е „осветил живота на всички, които са го познавали“ в трогателна почит.

В изявлението от името на лейди Кингстън, г-н Мартин и г-жа Джил Кингстън, г-жа Джоана Конъли и г-жа Ема Мъри се казва: "С най-дълбока скръб обявяваме смъртта на Томас Кингстън, нашия любим съпруг, син и брат."

Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му беше голям шок за цялото семейство и ви молим да уважавате личния ни живот, докато скърбим за смъртта му".

Службите за спешна помощ бяха извикани на адреса в Глостършир малко след 18:00 часа в неделя. Ще бъде извършен оглед за установяване на причините за смъртта, но няма съмнителни обстоятелства и други замесени лица. Кралят и кралицата са изпратили своите „най-искрени мисли и молитви“ към лейди Кингстън и семейството на г-н Кингстън.

Говорител на Бъкингамския дворец каза: „Кралят и кралицата бяха информирани за смъртта на Томас и се присъединиха към принц и принцеса Майкъл от Кент и всички, които го познаваха, в скърбенето на много обичан член на семейството. По-специално, Техни Величества изпращат най-искрените си мисли и молитви към Габриела и цялото семейство Кингстън.“

Лейди Габриела, която е писател и редактор, се омъжи за г-н Кингстън в параклиса Сейнт Джордж, замъка Уиндзор, на 18 май 2019 г. Г-н Кингстън, който беше финансист, и лейди Габриела се сгодиха предходната година на остров Сарк, част от Нормандските острови. През юни 2019 г. г-н Кингстън се появи за първи път в Trooping the Colour, ежегоден парад, провеждан в чест на рождения ден на кралица Елизабет.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !