Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гришо и Лолита пак са заедно

отпечатай новината

07.03.2024 10:52 | Видян 597 пъти

Гришо и Лолита пак са заедно

Османова пристигна в Индиън Уелс

Григор Димитров и Лолита Османова, изглежда, отново са заедно. Най-добрият ни тенисист и рускинята са напът да дадат втори шанс на любовта си.

Двамата се разделиха преди малко повече от година, като мнозина смятат, че причината за това бе румънската красавица Мадалина Геня. Гришо изкара гореща афера с пищната мацка за няколко месеца, но през лятото сложи край на отношенията си с нея. След това се съсредоточи над кариерата си и не е забелязван с жена до него.

За това, че Гигор и Лолита са напът да се съберат, говорят два факта. Османова прекара зимата в Дубай. Димитров бе там на два пъти в последно време. Първо в края на 2023-та за участието си в демонстративен турнир, когато с него бяха и родителите му. След това реши да прекара в емирството и ваканцията си след "Аустрелиън Оупън". Макар тогава да не беше сниман в компанията на Лолита, феновете му започнаха да се питат дали тя не е причината българският тенисист да е в Дубай.

Сега слуховете, че двамата отново са заедно, ще станат още по-силни. Красивата рускиня акостира в Индиън Уелс, където вчера започна турнирът от сериите "Мастърс", в който Григор участва. Османова сама се отбеляза от там върху снимка на печащо се барбекю. Надали е пропътувала разстоянието само за да се види с приятелите си руски тенисисти. Вече има предположения в туитър, че ще я видим в ложата на Гришо по време на мачовете му в турнира.

Лолита и българинът бяха заедно около две години. Рускинята дори идва в България и показа отлични отношения с родителите на Григор. За последно двамата се появиха като двойка на US Open през 2022-ра. Малко след това се разделиха, а причината се оказа Геня. Аферата на Григор с нея приключи бързо. Сега предстои да разберем дали с Османова са си дали втори шанс.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !