Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

След скандала: 17 проблема с фалшивата снимката на Кейт за Деня на майката

отпечатай новината

12.03.2024 15:40 | Видян 643 пъти

След скандала: 17 проблема с фалшивата снимката на Кейт за Деня на майката

Бяха повдигнати няколко въпроса с първата публикувана снимка на принцесата на Уелс след коремната й операция - след като уважавани пресагенции повдигнаха въпроси дали тя е била дигитално променена.

Кейт Мидълтън излезе с изявление, в което се извини за редактирането му, след като бяха повдигнати множество въпроси относно изображението, което според сътрудници е направено от принц Уилям.



Принцесата на Уелс се извини за редактирането на семейна снимка, която беше споделена онлайн и изпратена до медиите на Деня на майката.

В публикация, подписана лично с C за Катрин, тя каза: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за объркването, което семейната снимка, която споделихме вчера, причини. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив ден на майката. ° С."

Снимката на Кейт и нейните деца, за която дворецът каза, че е направена от принца на Уелс в Уиндзор по-рано тази седмица, беше публикувана за отбелязване на Деня на майката.

Снимката показва Кейт, седнала на стол с ръце около принцеса Шарлот и принц Луи, които са от двете й страни, а принц Джордж стои отзад, докато и четиримата се усмихват на камерата.

Снимката беше споделена с медиите в неделя, но по-късно същия ден беше оттеглена от международни агенции за снимки.

Източник от двореца добави: „Принцесата сподели изявление в социалните медии. Това беше аматьорска семейна снимка, направена от принца на Уелс.

„Техни кралски височества искаха да предложат неформална снимка на семейството заедно за Деня на майката. Принцесата направи малки корекции, както сподели в изявлението си в социалните медии.

„Семейство Уелс прекара заедно Деня на майката и прекара един прекрасен ден.“

Снощи Getty Images, AFP, Reuters и Associated Press оттеглиха изображението, след като изразиха загриженост. Тази сутрин Прес асосиейшън също изтегли снимката

Няколко проблема бяха идентифицирани от Mail Online.

1. Ръката на Шарлот - Празно място, където се очаква да се появи ръкав

2. Ципът на Кейт - горната й част е по-вляво, отколкото трябва

3. Косата на Шарлот - Завършва рязко на дясното рамо

4. Полата на Шарлот - ъгълът изглежда необичайно прав

5. Коляното на Шарлот - Дясното коляно изглежда измито по ръба

6. Джемперът на Луис - Шарката изглежда разкъсана на дясната ръка

7. Дясната ръка на Луис - размазан десен палец срещу панталон

8. Нестабилна издатина (отгоре) – Ръбът на камъка изглежда изкривен

9. Нестабилна издатина (отдолу) – Ръбът на камъка изглежда изкривен

10. Нестабилна стъпка - Ръбът на стъпката срещу стената е нарушен

11. Лявата ръка на Луис - малкият пръст изглежда свършва рано

12. Дясната ръка на Джордж - Ръбът на джъмпера изглежда изкуствен

13. Дясната ръка на Кейт - замъглена ръка, но джъмпера не е замъглен

14. Косата на Кейт - замъглено вдясно, но джъмпера не е замъглено

15. Косата на Шарлот - дясната част на косата се спуска неестествено

16. Ръкавът на Джордж - Странни линии, появяващи се на джъмпера

17. Размазан перваз на прозореца между ръката на Джордж и Луис

Дворецът Кенсингтън отказа коментар.

Объркването около снимката може да подхрани онлайн конспирациите за Кейт, които се въртят в интернет след нейната операция.

Снимката на принцесата е първата публикувана, откакто тя беше приета в Лондонската клиника, частната болница, където кралят се подложи на лечение за увеличена простата, за планирана операция на 16 януари.

75-годишният Чарлз посети леглото на снаха си, след като самият той беше приет на 26 януари, 11-ия ден от престоя на Кейт. Тя беше посетена и от съпруга си Уилям.

Кейт напусна болницата на 29 януари, почти две седмици по-късно, и се върна в Adelaide Cottage в Уиндзор. Подробности за състоянието на принцесата не са разкрити, но дворецът Кенсингтън по-рано каза, че не е свързано с рак и че Кейт желае личната й медицинска информация да остане поверителна. 42-годишната бъдеща кралица за последен път беше снимана публично по време на коледна разходка в Сандрингам, Норфолк.

Очаква се Кейт да се върне към официалните задължения едва след Великден, а 41-годишният Уилям временно се оттегли от кралската си роля, за да се заеме с грижите за нея и децата им. Той направи първите си публични ангажименти след операцията й в началото на февруари.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неудобен завой, след като намекна, че Кейт ще присъства на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да присъства в ролята си на полковник от ирландската гвардия, полка която тази година разпръсква цвета си.

Въпреки това се разбира, че армията не е потърсила одобрение от двореца Кенсингтън, преди да публикува страницата, а уебсайтът впоследствие е актуализиран, за да премахне препратката към нея.

Тази сутрин новинарската агенция PA каза, че ще изтегли изображението от своята услуга за снимки. Говорител на националната информационна агенция на Обединеното кралство каза: „Подобно на други новинарски агенции, PA Media издаде добронамерено вчера изображението на принцесата на Уелс и нейните деца, предоставено от двореца Кенсингтън.

„Станахме загрижени за изображението и изнесохме доклад за него снощи и изяснихме, че търсим спешно разяснение относно изображението от двореца Кенсингтън. При липсата на това разяснение, ние убиваме изображението от нашата снимка обслужване."

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !