30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Кейт се завръща до Великден

отпечатай новината

14.03.2024 14:49 | Видян 340 пъти

Кейт се завръща до Великден

Принцесата на Уелс се възстановява добре и ще се върне до Великден, твърдят запознати от кралството.

42-годишната Кейт публично призна, че е редактирала семейната снимка, направена от 41-годишния принц на Уелс и публикувана от двореца Кенсингтън на Деня на майката. Говори се, че тя ще се чувства "нещастна" заради бурята около изображението, което показва нея и трите й деца - принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на осем години, и петгодишния принц Луи.

Но кралски вътрешен човек твърди, че принцеса Кейт се възстановява добре след коремна операция през януари, извършена в Лондонската клиника в центъра на столицата. Майката на три деца може да успее да се върне към официалните задължения до Великден - след малко повече от две седмици - добави източникът.

„Слуховете – особено в социалните медии – излязоха извън контрол, но Кейт се възстановява добре и ще се върне до Великден. Просто трябва да бъде оставена на мира“, каза вътрешен човек пред издание за новини за знаменитости.

Въпреки призивите за публикуване на оригиналното изображение, дворецът Кенсингтън настоя, че няма да преиздаде нередактираната снимка на принцесата на Уелс и нейните деца. Източници казаха, че проверката, пред която е изправена Кейт, може да се насочи към сферата на тормоза и тя се нуждае от спокойствие, за да се възстанови от тежката си операция.

Вътрешният човек, разговаряйки с Page Six, също обяви, че кралската особа е под „ужасно много наблюдение“, подчертавайки, че това може да бъде особено трудно след операцията. Кейт беше оперирана през януари и дворецът Кенсингтън каза по това време, че няма да може да се върне към никакви кралски задължения до след Великден.

Джени Бонд, бивш кралски кореспондент на BBC, каза пред GB News тази седмица: "Има опасност да тормозим дама, която се опитва да се възстанови от много сериозна операция. Мисля си как трябва да се чувства тази сутрин. Абсолютно нещастно, мисля."

„Денят на майка й очевидно беше съсипан от този скандал. Тя беше снимана вчера в колата с Уилям. От това, което виждаме, тя не изглеждаше толкова щастлива, сигурно се чувства под силен натиск сега, когато ще бъде видяна на публично място."

Разбра се, че Кейт е редактирала снимката, която според съобщенията Уилям е направил в петък, така че "децата й изглеждаха добре". Бъдещата кралица изрази съжаление за „объркването“ около дигитално промененото изображение, което накара най-големите фотоагенции в света да го изтрият от своите библиотеки, достъпни за милиони.

В изявление Кейт каза: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за всяко объркване, което семейната снимка, която споделихме вчера, причини. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив ден на майката. C“. От The Mirror са се обърнали към двореца Кенсингтън за коментар, очакваме продължение.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !