Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мърляво правене на пари: Кралското семейство нападна бизнеса на Меган

отпечатай новината

29.03.2024 15:30 | Видян 387 пъти

Мърляво правене на пари: Кралското семейство нападна бизнеса на Меган

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради „мърляво правене на пари“ от марката й American Riviera Orchard

Смята се, че херцогинята на Съсекс Меган Маркъл предизвика раздразнение в двореца, след като пусна новата си луксозна марка. Това съобщи Mirror.

Новата марка на Меган American Riviera Orchard „леко стартира“ през последните седмици и се смята, че херцогинята планира да продава всякакви неща от козметика до постелки за йога и дори храна за кучета. Очаква се Меган да спечели милиони долари за усилията си, но кралски експерт твърди, че това не се отразява добре на двореца.

Говорейки ексклузивно пред Mirror, кралският експерт и автор Том Куин обясни: „Както много американци, Меган просто не може да разбере защо някой трябва да вижда, че правенето на пари от връзките ви е лошо нещо. В двореца Кенсингтън има стенания за новия уебсайт на Меган – въпреки цялото им модернизиране, семейството на ролята все още не харесва това, което смятат за мърляво правене на пари, и фактът, че Меган планира да продава кухненско и готварско оборудване, е мърляв от гледна точка на двореца.

Куин също така посочи, че времето за новата марка на Меган идва, когато крал Чарлз продължава лечението си от рак и малко след здравната актуализация от принцесата на Уелс. Той коментира: "Новата марка няма да бъде изненада и всъщност съм говорил с хора, които са изненадани, че нещо подобно не се е случило по-рано."

Меган „меко стартира“ новата си марка за начин на живот, American Riviera Orchard, по-рано този месец и вече е спечелила повече от 570 000 последователи. Смята се, че American Riviera Orchard е марка за начин на живот и кулинария, която ще се свърже с ново готварско шоу в Netflix и се очаква, че марката ще съхранява предмети за домашен декор като мармалади, конфитюри и други продукти за начин на живот, включително шампоан за кучета и козметика според документи за запазени марки, които са стартирани. Предполагаше се, че Меган може да спечели повече от шестцифрени продажби през първите седмици от пускането на пазара на American Riviera Orchard, но не беше разкрито кога продуктите ще бъдат пуснати в продажба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !