Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

ДесиСлава - специален гост на VIP dance

отпечатай новината

24.09.2009 17:30 | Видян 15492 пъти | Гласували 2

ДесиСлава - специален гост на VIP dance

Певицата ДесиСлава ще е специален гост утре вечер във VIP dance.

Дали тя ще танцува или ще разгърне музикалния си талант, ще научат зрителите от живото предаване в 20 часа по Нова телевизия.

Коя ще е новата партньорка на Милен Цветков, също ще стане ясно в петъчната вечер на елиминации. Това ще решат зрителите, участвайки в анкетата на сайта на предаването - www.vipdance.bg.

Предложенията на продуцентите са три дами, различни като темперамент и имидж в обществото. А именно -  Зара, позната от участието си в първия Big Brother, плеймейтката Златка Райкова и журналистката Кристина Патрашкова.

Другият важен избор, който изцяло е само в ръцете на зрителите е решението кой от отборите на елеминации да напусне надпреварата.

За оставане във VIP dance се борят тиймовете на Деян Донков и Кристина Милева, Боби Сапунджиев и Диляна Попова, Нед и Николета Лозанова, както и този на Боби Турбото и Мария Силвестър.

Линиите за гласуване са вече отворени, а как всеки от отборите ще защити честта си и какви похвати ще използва, за да впечатли зрителите, ще видим в утрешното издание на  предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !