Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Николета Лозанова: Махам си силикона

отпечатай новината

15.11.2009 09:00 | Видян 17277 пъти | Гласували 2

Николета Лозанова: Махам си силикона

Плеймейтката Николета Лозанова заяви, че ще си махне силикона, след като нейният танцов партньор Нед я обвини, че гърдите й са станали причината за несполучливата поддръжка в танца им в понеделник, съобщи dir.bg.

Найден Найденов - Нед сподели във VIP Dance, че заради бомбастичния й бюст, физичните закони са си „казали думата”, като са привлекли красавицата към земята, а от там са провалили и танца им. Нереализираната поддръжка лиши Нед и Николета Лозанова от по-високи точки и това ги прати сред застрашените от елиминация във VIP Dance.
 
По време на поредните елиминации Николета Лозанова и Нед представиха народен танц, който завърши с „боричкане” в слама. Хореографията много се хареса на журито, като Нешка Робева дори заяви, че това е бил най-добрият танц на Нед. Защитник на двойката беше лошият член на журито в Music Idol Фънки. Той определи Николета Лозанова и Нед като солта и пипера, от които всяко ястие има нужда.

Въпреки това отборът на Николета Лозанова и Нед за втори път напусна шоуто VIP Dance. Те получиха най-нисък зрителски вот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !