Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Анна заляга над учебниците

отпечатай новината

22.02.2008 14:30 | Видян 5079 пъти | Гласували 1

Анна заляга над учебниците

Лолитката на поп-фолка Анна се е заела със сериозната задача да се подготви за тазгодишните кандидатстудентски изпити. Певицата е решила да продължи образованието си в престижен български университет.

Изпълнителката от „Диапазон Рекърдс” се е спряла на три много трудни специалности, но все още не е избрала за коя от тях да се бори. Тя ще заложи на „Право”, „Икономика” или „Администрация и управление”. Амбициозната блондинка все още се двоуми и между два университета – Нов Български в София и Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър”.
„Решила съм, че ще продължа образованието си в едно от тези учебни заведения. Мисля, че те дават най-добри възможности за професионална квалификация и международно признание” - сподели бъдещата студентка.

Наред с четенето за изпити Анна подготвя третия си самостоятелен   албум, който съвсем скоро ще е на пазара. Със сигурност в него ще намери място последното й парче „Не съжалявам”. „Трудно е да се съчетават придобиването на престижно образование и  професионалната певческа кариерата, но не е невъзможно. Всеки човек, който е организиран и има необходимите мотивация и потенциал може да се справи. И като студентка пак ще продължавам да пея” – заяви Анна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !