12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лош късмет преследва Кондьо

отпечатай новината

30.11.2009 13:30 | Видян 4766 пъти

Лош късмет преследва Кондьо

За радост на многобройните си фенове Кондьо вече е готов с новия си хит. До броени дни ритмичното парче „Пускам те” ще се завърти в радиоефира. Изпълнителят е много доволен от резултата и е убеден, че чакането си е заслужвало. Но тази песен в репертоара си той ще запомни с перипетиите, свързани със записването й.
Още преди месец Кондьо бе готов с друг микс от песни – негова запазена марка, но малко преди да го издаде, чува мелодия, която го грабва веднага. Тогава решава, че това е парчето, с което иска да атакува класациите. Изпълнителят на DIAPASON RECORDS е убеден, че е по-добре да се забави, но да издаде точно тази песен. Дълго спорят с продуцента, който иска в ефира да се завърти вече готовото парче, но в крайна сметка Кондьо успява да го убеди да изчакат известно време. „Трудно ми е да обясня защо е толкова важно за мен да издам точно тази песен. По-скоро е някакво шесто чувство. Чух песента и просто разбрах, че е онова, което търся. Мисля, че се получи много добре”, споделя със задоволство Кондьо.
Това обаче се оказва най-лесната част в цялата задача. Ден преди да влезе в студио, Кондьо бива повален от грип и не е в състояние да направят записа. Съответно отлагат за друг ден. Следващата насрочена дата певецът ще запомни с изчезването на негови лични документи. Силно притеснен, отлага пътуването си и започва да проучва процедурите за възстановяване на документите, но за щастие негов съвестен съгражданин ги открива и му ги връща. След няколко дни най-накрая потегля за София, за да осъществи записа и по магистралата едва не става жертва на пътен инцидент. „Все нещо се случваше, докато направим тази песен. Не че са кой знае какви нещастия, но както се подредиха едно след друго... Надявам се, че късметът ще се обърне и песента ще има голям успех сред феновете”, сподели гласовитият певец на DIAPASON RECORDS.
Скоро предстои да заснеме и видео на песента. „Представям си какво ще стане, когато тръгнем да правим клипа, като гледам как ни вървеше със записа на самото парче.”, шегува се изпълнителя. „Вярвам, че всичко ще е наред и песента ще намери своето място в сърцата на феновете”, добавя още той.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !