бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Емануела пак е с Денис

отпечатай новината

23.03.2010 13:40 | Видян 15427 пъти

Емануела пак е с Денис

Любовта между Емануела и Денис е сред най-обсъжданите в родния шоу бизнес. Двамата дълго криеха връзката си. Когато обаче всичко блесна пред обективите на медиите и феновете, отношенията им се влошиха бързо от намесата на интриги и не след дълго последва раздяла.
В медииното пространство дори витаеха слухове, че шефският наследник има проблеми с наркотиците и че звездното му гадже го е прибирало от дискотеките в безпомощно състояние.
Преди няколко седмици, когато Емануела даде интервю за BLife, екипът не пропусна да я потърси за отговор. Тя отклони неудобните въпроси като уклончиво каза, че няма да коментира отношенията си с Касъмов-младши.
Факт е обаче, че на конкурса Мис Кюстендилска пролет 2010, където Емануела беше член на журито, двамата бяха заедно. Придвижиха се от площада, където се проведе шоуто, до коктейла под ръка, седяха на една маса и цяла вечер бяха неразделни.
Дали обаче става дума за подновяване на любовните отношения или за приятелство, времето ще покаже, защото, доколкото познаваме нрава на Емануела, тя няма да си признае.
Интригите около певицата не спират, особено след като бе набедена и за любовница на Слави Трифонов.

източник: Blife.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !