Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Катя Дунева отново в светските среди

отпечатай новината

23.06.2010 12:45 | Видян 3948 пъти

Катя Дунева отново в светските среди

Изчезналата от светския живот Мисис България Катя Дунева ще се появи с гръм и трясък на най-грандиозното модно шоу за годината Grand Fashion Weekend, което ще се проведе в английския двор на лъскавия петзвезден хотел Persenk в град Девин. Ден преди състезание по конен спорт, в което красавицата ще вземе уастие в неделя, тя ще блесне с тоалетите на едни от най-известните световни модни марки.

Блондинката ще дефилира с бельо Princess и бански Cotton club, Армани и Келвин Клайн от бутик Seven Seconds. От бутик “Podium” ще я облекат с VDP, Iceberg, Class Roberto Cavalli. Модна къща “Princess” пък ще представи колекция на испанския гигант Pronovias, като участие ще вземат и Calvin Klein Jeans. Ще има специално ревю и на бижута – бяло злато, диаманти, рубини ще заслепят гостите. Собственичката на ювелирният гигант Carissima дори обеща, че след томбола един от гостите ще си тръгне с разкошно бижу с диамант.

Не само Катя Дунева ще се включи в Grand Fashion Weekend като представител на спортния свят. Волейболистката с тяло на модел Маргарита Амиджинова също ще дефилира в Девин. Това ще е дебют на модния подиум за участничката в последния сезон на Сървайвър.

В ревюто ще видим и плеймейтката и актриса от “Пълна лудница” Гери Аролска, носителките на титлата “Мис България” Ромина Андонова, Галена Димова и Елена Ангелова. Скъпарските тоалети ще облече и “Най-секси риалити героиня” Лили от Биг Брадър. В ролята на манекенка ще влезе дори красивата водеща от ББТ Ели Пенчукова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !