Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват...

Великият Гетсби и Нежна е нощта...

На 10 май към „Бисерната поредица“ на издателство...

Влакче в нощта на музеите

отпечатай новината

22.09.2010 13:40 | Видян 2998 пъти

Влакче в нощта на музеите

За втора поредна година VIVACOM ще подсигури връзка между най-отдалечените локации в Нощта на музеите и галериите чрез безплатно открито влакче, което ще вози всички желаещи да видят възможно най-много от културната програма на събитието.

Маршрутът на VIVACOM влакчето ще бъде различен през двата дни, тъй като ще бъде съобразен с програмата на събитието. Тазгодишното издание на нощта ще включва три основни програми: Музеи и галерии (на 24 септември), Култ. и клуб (на 25 септември) – с участието на културни институти, книжарници, неформални арт пространства и клубове, и Събития в градска среда (24 и 25 септември).

Подробна информация за тазгодишните локации и карта на маршрута на влакчето на VIVACOM ще можете да откриете в специалната програма на събитието, която можете да получите от информационния пункт на площад Джумаята.

Нощта на музеите и галериите – Пловдив ще се състои на 24 и 25 септември 2010 г. със съдействието на VIVACOM. В Пловдив събитието се случва за шести пореден път с нарастващ интерес всяка следваща година. Това е една специална нощ, посветена на изкуството във всичките му форми. През 2010 програмата е по-богата и затова събитието вече продължава през целия уикенд. 

Нощта на музеите и галериите - Пловдив е един от приоритетните и много специални проекти на VIVACOM Фонд, който подпомага различни значими за обществото социални и културни каузи и събития, чиято успешна реализация VIVACOM приема за своя персонална отговорност. Дейността на VIVACOM Фонд включва проекти в областта на здравеопазването, образованието, културата и спортът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !