12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Опасни връзки

отпечатай новината

08.04.2008 16:21 | Видян 6469 пъти | Гласували 7

Опасни връзки

Тонове мастило се пишат и ще бъдат изписани поне до края на седмицата по повод случая Георги Стоев. Дали ще прозрат заговор на живите герои от кориците на неговите книги? Дали други още по-сигурно ще контрират, че старите му връзки са го погубили и това няма нищо общо с неговите скандални томчета? Дали трети няма се посвенят да използват смъртта му от парламентарната трибуна, още повече като имаме предвид, че тези дни се разиграва драмата вот на недоверие срещу правителството точно заради МВР? Има ли значение, когато човекът си е отишъл!
Всички тези хора, докато си говорят, керванът ще си върви. Проблемът всъщност е всичко онова, което се случва и не се случва в България. Очевидно някой си се представя в ролята на сценарист на риалити шоу. А държавата изобщо не му пречи да върши каквото намери за добре.
Дали пък полицаите няма да ни учудят и няма да заловят онзи, който е посегнал дори без да се крие посред бял ден на оживено място в София? Дали няма да стигнат и до поръчителя? Колко хубаво би било да повярваме, че това е възможно.
Докато вярваме и се надяваме, най-добре да си напрвим по една хубава застраховка живот не само пишещите, но и онези, които случайно се движат из нашата европейска столица! 

 

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !