Игра на тронове бекстейдж

Май Кралят на Севера завижда малко на Майката на...

Джулиана Гани по стъпките на Леонардо...

От два дни миската  Джулиана Гани се радва на...

СЕКС ИГРИ СЕ ВИХРЯТ В НАЦИОНАЛНИЯ

отпечатай новината

13.11.2010 09:00 | Видян 7992 пъти | Коментар 1

СЕКС ИГРИ СЕ ВИХРЯТ В НАЦИОНАЛНИЯ

На голямо и не чак толкова щастливо семейство заприлича националният отбор по футбол. Играчите не могат да си подават, защото не си знаят имената – всеки вика на другия баджанак.
Оказа се, че в една и съща врата редом с тях голове вкарва и новият им треньор Лотар Матеус, ако се вярва на мълвата. СЛАВА отказва да повярва, че това е възможно, особено като се знае колко засукана е мацката на селекционера. Но да имаме предвид все пак, че тя дойде няколко седмици след него в София и не е твърде очарована като сравнява живота с този в Западна Европа. 49-годишният Казанова от Ерланген, който е щастливо женен четири пъти, но още по-щастливо разведен три пъти, защити реномето си на пруски покорител на женското тяло и у нас.

Хер Лотар подкара по ред на номерата целия звезден контингент, който традиционно обслужва играчите на националния. Световният шампион отпреди 20 години нямал против другите софиянки, но най-много тачел футболни съпруги.

Лирическият герой от творчеството и живота на фолк певицата АлисияВалери Божинов, вече е горд носител на чифт рога от баварския лес. Карамеленото момче заслужи трофейния комплект, след като закичи половинката си с позорното петно на втора възглавница в постелята му. Ударът бе нанесен от засада в далечния ъгъл и в даденото от съдията продължение – Николета Общата премина към частното. В подножието на гърдите й, по-големи даже от тепетата в родния й Пловдив, Валери загуби и малкото граматика, която притежаваше. В целия този неописуем архипелаг от чувства и потънали илюзии за безбрежен живот, Лотар Матеус се оказа най-съобразителен и поведе на всички в резултата.

Именно, за да замаже очите на общественото мнение и на не много гузната си съвест, легендарният германец върна Божинов в състава за предстоящата контрола със Сърбия. Преди това го бе изгонил или по-точно казано – беше му забравил името за повиквателна два пъти поред. Ако изобщо може да се вярва на футболната мълва и в двата случая виновница била Алисия, която придоби позата на прелъстена и изоставена, но милите й очи не можели да оставят Лотар равнодушен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Raul 17.11.2010 15:07ч.

lotar mateus i cifkata niama da si hvarli na alisia,tazi e mnogo otvratitelna