Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Никой не иска Валери

отпечатай новината

04.01.2011 10:40 | Видян 16341 пъти

Никой не иска Валери

Националът Валери Божинов, който вече е по-известен със сърцераздирателните си любовни драми, не може да си намери отбор в Европа. Италианският му клуб Парма го обяви за продан, но никой не иска да го вземе.
Валери, който би шута на фолкдивата Алисия заради неустоимата Николета Лозанова, даже е предложен на изпадащия в Англия Уигън.

24-годишният брюнет от Горна Оряховица, минал още през Лече, Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити, може да отиде на Острова по силата на споразумение „кон за кокошка“ - на Енио Тардини вместо него да отиде аржентинският голаджия Мауро Босели, а той да опита да спаси кариерата си на Джей Джей Би стейдиъм. За възможната сделка информира италианският сайт News24.com, който обаче припомня, че Валери е бил нежелан от новака във Висшата английска лига Нюкасъл.

Преди десетина дни нашият уж бе пред договор с турския Бешикташ, който в последния момент би отбой заради трансферната му цена, обявена от Парма, от 7 милиона евро.
“Ако остане при нас, се надявам Валери да успее да се наложи в състава. Той изпитва трудности, но аз вярвам в него”, удари рамо треньорът на Парма Паскуале Марино, пише весник 19мин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !