Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Българите събират всички ключове

отпечатай новината

17.04.2008 13:11 | Видян 3651 пъти | Гласували 1

Българите събират всички ключове

Отборът на Васо Гюров отбеляза нова победа за България във Форт Бояр, като успя да събере всичките възможни осем ключа. Подобни постижения се броят на пръсти в деветнайсетгодишната история на Форт Бояр. Капитанът на нашия отбор Васил Гюров поиска да даде на турците един от спечелените ключове в знак на добра воля, а и за да балансира равнопоставеността на отборите, тъй като турците разполагаха едва с три. Мосю Рошел обаче не разреши този жест.

По време на голямата битка за съкровищницата на Форта турските състезатели са с пет заключени ръце. Борбата в съкровищницата е ожесточена, но ползотворна, тъй като от трезора са изгребани почти всички монети. При крайното претегляне на златото българите водят с учудваща преднина, а капитанът Васил Гюров посвещава победата на сина си Александър.

Това, което остана скрито за зрителите беше, че след играта участниците и екипът се отдадоха на заслужена почивка, като опитаха традиционната френска кухня на Форт Бояр. Екипът беше безкрайно учуден от прочутата френска обедна почивка. Точно в 12:30 абсолютно целият френски екип оставя работата си и отива да обядва. Традиционната за българите половинчасова или в най-добрия случай едночасова обедна почивка за французите продължава два часа, по време на които им се полага и малко свободно време за различни занимания, включително спортни. Така например част от българския и френския екип си спретнаха малък футболен мач в крепостта, който по-скоро напомняше играта „21”, поради липсата на врати и близостта на тигрите до играчите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !