Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета не ще дете от Валери

отпечатай новината

09.01.2011 09:00 | Видян 16997 пъти | Гласували 1

Николета не ще дете от Валери


Плеймейтката била в параноя да не загуби перфектното си тяло

Както често се случва в живота, не всичко, което започва като приказка свършва с HAPPY END. Няколко месеца, след като България успоредно с Листопад с притаен дъх следеше сериала на Валери Божинов с Николета Лозанова, сапуненият мехур изглежда ще се спука.
Оказва се, че надарената плейметка от Пловдив не смята да дари с наследник клетия футболен национал, който

шумно и публично би шута на майката на сина си

Алисия. Под тепетата се говори, че Николета, която, води като журналистка няколко рубрики в местни клюкарски сайтове, не желае да забременее от страх да не обезобрази разкошното си тяло. Че тя няма намерение да ражда скоро от Валери се видя по време на последното им съвместно и шумно рекламирано телевизионно интервю. По време на моста от дома на играча в Парма и София зрителите останаха с убеждението, че само Божинов иска дете. На въпроса на водещия дали двамата няма да си направят бебе Николета срамежливо се смееше без да казва нищо.
Валери наистина е много влюбен и иска да има дете от Ники на всяка цена. На този етап обаче това няма как да се случи. Това е и повода за скандалите им в последните няколко седмици“, довери пред Супер 19' близък до светската двойка. Лозанова била категорична, че

не иска и да чува за дете поне докато не стане на 30

Тя се аргументирала, че тогава нямало да й пука как изглежда и може да си позволи да пусне коремче. В момента 23-годишната сексбомба си изкарва хляба предимно с тялото си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !