бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Божинов пуска голи снимки на Алисия?

отпечатай новината

23.01.2011 09:00 | Видян 27110 пъти

Божинов пуска голи снимки на Алисия?

Скандалът по оста Валери Божинов-Николета-Алисия придоби съвсем нови измерения. Супер 19' разбра, че футболистът до такава степен е ОЗЛОБЯЛ, че имал намерение да пусне голи снимки на бившата си половинка в интернет. Божинов заявил пред приятели, че Алисия доста ще страда, ако не му позволи поне два пъти в месеца да вижда сина си Валери-младши.

Както е известно, след раздялата плъзнаха два противоречиви слуха. Първият бе, че певицата е скрила детето от баща си, а вторият, че нападателят на Парма не е виждал и не се е интересувал за отрочето си цели три месеца.

Според запознати детето може би служи само като оправдание, за да може Валери спокойно да пусне фотосите в мрежата. „Той по принцип си е злобничък. От него всичко може да се очаква. Надявам се да му уври акъла“, заяви пред Супер 19' приятел на нападателя.

Перука-джуниър пази връзката с певицата в тайна

Вратарят на националния отбор на България и на холандския Твенте Николай Михайлов упорито пази в тайна отношенията си с фолк дивата Алисия. "Познавам я отдавна и каквото има между нас, си остава между нас. Скоро може би ще разберете", подчерта Ники в интервю за холандка агенция. На въпрос дали се възползва от разкрепостения начин на живот в Холандия, Ники категорично отрича. "По принцип съм народен човек и искам майката на децата ми да бъде българка. Колкото до наркотиците и алкохола, искам да кажа, че не се възползвам от тях", коментира Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !