Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Божинов плюе Матеус в Италия

отпечатай новината

01.02.2011 17:00 | Видян 10903 пъти

Божинов плюе Матеус в Италия

Яд го е, че имам страхотен личен живот и затова не ме вика, съска нападателят

Карамеленото момче Валери Божинов не може да ПРЕГЛЪТНЕ факта, че националният селекционер Лотар Матеус не го повика в състава за контролата с Естония на 9 февруари.

Нападателят на Парма до такава степен се е помислил за незаменим, че дори започна да плюе по легендарния германец. Според Николетин Вальо Лотар не го е повикал, защото завиждал на личния му живот. „Матеус постоянно се развежда. Ето и сега има проблеми със съпругата си Лиляна, а аз си гледам кефа с Николета и се чувствам обичан“, изцепил се Валери пред наш агент.

Супер 19' обаче има друга теория по въпроса. Както не веднъж сме писали, веднага след раздялата на Божинов с Алисия, певицата паднала в плен на чара на Лотар. Именно това била причината Матеус да не праща повиквателни на голаджията.

Аут е и Мартин Петров, който е наказан.

В националния се завръщат Валентин Илиев, който скъса мускул по време на квалификацията с Уелс (1:0), и Станислав Ангелов. От българското първенство повиквателни получиха осем футболисти. По трима имат Литекс и Левски, с по един представител са ЦСКА и Локомотив Сф.

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !