Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Милиони от Фейсбук иска порно с Валери и Николета

отпечатай новината

26.02.2011 09:00 | Видян 14170 пъти

Милиони от Фейсбук иска порно с Валери и Николета

Истинска ИСТЕРИЯ в интернет предизвика новината, че Валери Божинов и Николета Лозанова си имат домашно порно клипче. Над 2 милиона души, което е близо половината от ползвателите на глобалната мрежа у нас, взривиха форумите с надеждата някой да се докопа до пикантното филмче. Само във Фейсбук желаещите са над милион. „И да имаме клипче, то ще си остане само за нас“, пък каза Валери в личната си страница в социалната мрежа, с което попари мераците на феновете.

В същото време разбрахме, че майката на Божинов – Пепа, не искала и да чува за новата си снаха Николета Лозанова. Тя била погнусена от държанието им на обществени места. „Не може да се натискат и мляскат по дискотеки и после всичко това да е по медиите“, възмущавала се родителката.

Пепа недолюбвала и Алисия. Оказа се, че певицата не разрешавала на сина си Валери-младши да вижда баба си. „Видях малкия Валерчо преди Нова година. След това направих опит да се свържа с Алисия, но тя си е сменила телефонния номер. Бяхме се разбрали да взема внука си за седмица при мен, защото много ми липсва“, жалва се майката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !