Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

АКАГА свири CHICAGO

отпечатай новината

06.03.2011 13:00 | Видян 2225 пъти

АКАГА свири CHICAGO

На 10-ти март /четвъртък/, Акага ще представят своя трибют за Chicago на сцената на Sofia Live Club . Едни от най-големите хитове на легендарнага група - „Hard to Say I'm Sorry”, “Saturday in The Park”, “Street Player”, “Make Me Smile”, “25 or 6 to 4”, “God Save The Queen”, “Alright”, “If You Leave Me Now” ще прозвучат с нови аранжименти направени от Акага. Американската група, известна предимно с рок баладите си, се смята за втората най-успешна група след Бийч Бойс.

Chicago вдъхновява членовете на Акага още в ученическите им години и ги кара да започнат да се занимават с музика професионално.

„Успяхме да сбъднем ученическата си мечта – да направим трибют на една от групите, повлияли най-много за изграждането ни като музиканти - Chicago. Блус, джаз, рок, прогресив са само някои от лицата на култовата банда от 70, 80 и 90-те години. Ще се опитаме да представим парчета от всички “епохи” и стилове.”, споделят момчетата от Акага.

Билетите за предстоящото шоу са на цена 10 лв. и вече са в продажба в мрежите на eventim.bg, ticketplus.bg, tickets-bg.com, ticketstream.bg и на място в Sofia Live Club в деня на концерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !